Coachning

Är du redo att skapa det liv du verkligen vill ha? Står du där, mitt i livet och känner att du inte riktigt får i hop vardagen?   Att du vill leva ett hälsosamt liv men blir stressad av alla måsten och krav? Att det är något som skaver trots att allt borde vara perfekt? Du KAN skapa dig ett härligt och balanserat liv. Det är just balansen som är nyckeln till att leva lyckligt och hälsosamt.
Jag som coach erbjuder dig min långa erfarenhet inom hälsa och livsglädje, så att du kan få hela ditt liv i balans. Jag har olika utbildningar inom träning, hälsa, kost, men även mental träning och coaching och jag lyssnar in vad du säger att DU behöver. Jag arbetar långsiktigt och inkännande och anpassar min coaching så att det passar just dig. Är du ute efter en Quick Fix är jag inte rätt coach för dig. Fokuset är hållbarhet och livsstilsförändrande. Du kommer ha regelbunden kontakt med mig under hela resan och får den stöttning och stöd du behöver i de delar av livet där det behövs. Detta är livsstilscoaching 2.0 Lite mer, lite bättre, lite mer du!

Känner du att du är redo att skapa ditt bästa liv i balans?

Skicka mig ett mail om du vill veta mer om det jag erbjuder eller så bokar vi in ett första samtal för att se om jag är just den coach DU Behöver för att skapa ditt bästa liv!